Missä ja milloin

Topgeon huolto sijaitsee Vantaan Varistossa osoitteessa Sarkatie 3-5. Huolto on avoinna arkisin kello 8:00-16:00, muutoin sopimuksen mukaan.

Huollon voi tilata osoitteesta huolto(a)topgeo.fi
Kalibrointitodistukset laitemerkkiin katsomatta

Huollamme kaikenlaisia mittauskojeita laitemerkkiin katsomatta ja annamme pyydettäessä kustannusarvion ennen varsinaisten huoltotöiden aloittamista. Lisäksi huoltomme antaa puhelimitse teknistä neuvontaa. Meiltä saa myös erilaisten laatujärjestelmien vaatimat laitteiden kalibrointitodistukset. Ja on hyvä muistaa, että huollostamme saa asiantuntevaa, hyvää palvelua myös uusia kojeita hankittaessa!

Topcon merkkihuolto

Topgeon huolto on Topconin valtuutettu merkkihuolto Suomessa. Kaikki yleisimmät, alkuperäiset Topcon-varaosat ovat valmiina huollon varastossa, jonka ansiosta huoltotyöt sujuvat nopeasti ja varmasti.

Nopeat toimitusajat ja mahdollisuus laitevuokraukseen

Huollon keskimääräinen toimitusaika vaihtelee tunnista kuukauteen työn laajuuden, varaosien saatavuuden ja huollon työtilanteen mukaan. Jotta voisimme palvella kiireisiä asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla, meiltä on myös mahdollisuus vuokrata huollettavaa laitetta vastaava malli huollon ajaksi.

Lisätietoja

Kaikissa huoltoon, laitevuokraukseen tai uusien kojeiden hankintaan liittyvissä asioissa voitte ottaa yhteyttä p. 09-534 033

© Topgeo Oy
Design by Sanni