Kaivukoneen opastava 3D järjestelmä

Topcon X-33 on helppokäyttöinen, edullinen ja tehokas 3D-koneohjausjärjestelmä, jossa on hyödynnetty alan viimeisintä tekniikkaa.

Ominaisuudet

Topconin X-33 järjestelmä koostuu kahdesta GNSS-antennista, neljästä TS-i3 kallistusanturista, MC-i3 GNSS-vastaanottimesta sekä GX-30 tietokoneesta. TS-i3 kallistusanturiGX-30 näyttää kuljettajalle koneen sijainnin työmaalla sekä kauhan tarkan sijainnin. Kun tarvitaan yksityiskohtaista informaatiota, voidaan valita visuaalinen karttanäkymä työmaasta, profiili- tai poikkileikkausnäkymä sekä kaksi erillistä korkomittaria helpottamaan oikean tason kaivuuta.

Ominaisuudet & edut:

·    Intuitiivinen käyttöliittymä
·    Käyttää uusia TS-i3 kallistusantureita
·    MC-i3 teknologia
·    Helppo asennus
·    Voidaan käyttää verkkokorjausta tai paikallista tukiasemaa
·    Helppo siirtää koneesta toiseen

Luo oma suunnitelmasi… lähtemättä työmaalta

Viimeinkin, opastava järjestelmä, joka mahdollistaa useiden korkojen, kallitusten ja monimutkaisten suunnitelmien kaivuun –  ilman tarvetta nollauksiin, laseriin eikä tarvitse odottaa, että mittaryhmä saa paalut paikoilleen. Topconin X-33 järjestelmällä kuljettaja voi luoda useita korkeus/kallistus sunnitelmia suoraan työkoneen hytissä tai käyttää valmiita työmaalle tarkoitettuja suunnitelmia. Ei enää sekamelskaa eikä odottelua, aloita vain kaivuutyö! Näin eliminoidaan kaksinkertainen työ. Työ sujuu nopeasti, tarkasti ja ensimmäisellä kerralla oikein!

© Topgeo Oy
Design by Sanni