Topconin X62 järjestelmä on suuri edistys kaivukoneen kaivun opastuksessa. Se on erittäin käyttäjäystävällinen ja käyttäjän muokattavissa, tarpeeksi joustava pystyäkseen myös kaikkein vaativimpiin töihin. X62 järjestelmä koostuu Windows-pohjaisesta GX-60 tietokoneesta ja TS-1 360° kallistusantureista, joilla mitataan puomien, kauhan sekä rungon kulmat. Lisäämällä vielä valinnainen LS-B10W laservastaanotin, saadaan markkinoiden kehittynein opastava järjestelmä.

Järjestelmän avulla eliminoidaan liikakaivu ja hallitaan materiaaleja säästäen aikaa ja rahaa. Kaivutyö nopeutuu myös tilanteissa, joissa kauha ei ole näkyvissä (esim. ruoppaus). Kauhan sijainti näkyy näytöllä jatkuvasti, lopullinen taso ja kauhan kärjen etäisyys siihen on selkeästi näkyvillä.

Ominaisuudet

· Pintojen luonti, leikkaus ja tarkistus suoraan hytistä
· Monipuoliset vertailupisteen valintamahdollisuudet
· Helposti päivitettävissä X63-GPS+ järjestelmäksi
· Helposti luettavat leikkauksen ja täytön näytöt
· Turvallisuuden paraneminen poistamalla mittamies kaivannosta

Vertailupisteen valinta…

X62 mahdollistaa monien eri vertailupisteiden käytön:
olemassa oleva pinta, korkopaalu, edellinen kaivupinta tai pyörivä laser. Valitaan vain vertailupiste ja syötetään haluttu kaivusyvyys tai kallistus

Monimutkaisten suunnitelmien luonti ja leikkaukset… lähtemättä työmaalta

Viimeinkin, opastava järjestelmä joka mahdollistaa useiden korkojen, kallistusten ja monimutkaisten suunnitelmien kaivuun – ilman tarvetta nollauksiin laseriin tai odottaa että mittaryhmä saa paalut paikoilleen. Topconin X62 järjestelmällä kuljettaja voi luoda useita korkeus/kallistus suunnitelmia suoraan hytissä.
Ei enää sekamelskaa eikä odottelua, kaivutyön voi aloittaa heti.

X62 – järjestelmä kasvaa tarpeen mukaan

X62 GX-60 tietokone mahdollistaa täyden päivitettävyyden Topconin X63 GPS+ kaivukonejärjestelmäksi. Lisäämällä kaksi MC-G3 antennia ja ohjelmiston on helppo ymmärtää helppokäyttöisyys, vapaus sekä tuottavuus, jonka vain maailman kehittynein GNSS järjestelmä tarjoaa.

Topconin X62 järjestelmällä työskentely sujuu nopeammin, tarkemmin, yhtäjaksoisemmin ja samalla turvallisuus paranee merkittävästi. Tämä on Topconin innovaatio.

© Topgeo Oy
Design by Sanni