Image Putkilaserien tulee täyttää työn ja käyttäjien asettamat vaatimukset. Niiden on oltava kestäviä, kompakteja, helppokäyttöisiä, virtalähteiltään monipuolisia ja useilla automaattitoiminnoilla varustettuja. Säteen on oltava näkyvä ja terävä, jotta työt voidaan tehdä päivällä kirkkaassakin valaistuksessa.

Topcon TP-L5 -sarjan putkilaserit ovat metallikuorisia ja täysin vesitiiviitä kojeita (IPX8), joten ne kestävät kovimmatkin työskentelyolosuhteet. Kaikissa malleissa on irrotettava sisäinen akku ja ulkopuolisen akun käyttömahdollisuus sekä paristokotelo. Alkaliparistoilla käyttöaika on yli 80 tuntia. Kaikissa malleissa on kauko-ohjain, joka toimii 200m asti molemmista suunnista.

Kaikissa malleissa on myös Topconin patentoima optiselektroinen tasaus- ja kallistusjärjestelmä, jonka ansiosta tarkkuus on yhtä hyvä kaikissa kaltevuuksissa.

Suurikokoinen taustavalaistu näyttö on kallistettu niin, että se näkyy hyvin myös ylhäältäpäin katsottaessa. Kaukosäädin RC-200 toimii jopa 200m:n päästä laitteen etu- ja takapuolelta.

Entistä kirkkaampi punainen lasersäde

Topcon on parantanut nyt myös punaisen säteen näkyvyyttä. Uudet punaisen säteen TP-L5B putkilaserit ovat nyt 3R luokan lasereita. Tämä kirkas punainen säde näkyy aikaisempaa paremmin myös auringonpaisteessa.

Ominaisuudet:
* Kallistuksen asetus -15% to +40%
* Lasersäteen aallonpituus ja väri: 633nm/punainen
* Laserluokka 3R
* Akun kesto 50 h/ Alkaliparistoilla 80 h
* Alumiinirunko
* Täysin vedenkestävä rakenne: 5 m:n syvyydessä 24 tuntia (IPX8)
* Käyttölämpötila -20°C - +50°C

Perusvarustus:
* Ladattava NiMH akku BT-53Q
* Laturi AD-7C ja BA-2 adapteri
* RC-200 kaukosäädin
* 200mm jalkasarja
* Tähystaulu pidikkeellä
* Kantolaukku

© Topgeo Oy
Design by Sanni