Tesla maastomikro

Tesla on uusin lisä Topconin maastotietokoneperheeseen. Tässä uudessa, isolla näytöllä varustetussa tietokoneessa, on onnistuttu yhdistämään tablettitietokone ja kovaa käyttöä kestävä kämmentietokone.

Teslan näkyvin ominaisuus on iso 5,7 "(145mm) LCD-näyttö. Tämä kirkas VGA (640 x 480)  kosketusnäyttö näkyy hyvin myös kirkkaissa olosuhteissa. Laitetta ja ohjelmistoja voidaan käyttää sekä pysty- että vaakasuunnassa.

Yhdessä TopSURV-ohjelmiston  ja IS-3 Imaging Station kameratakymetrin kanssa Tesla avaa uusia mahdollisuuksia hallita työmaata entistä paremmin. 5,7 "näyttö tarjoaa suuria etuja mm. määriteltäessä skannausalueita tai käytettäessä paikannus- ja mittausohjelmia.

Microsoftin Windows 6.5.3 Professional käyttöjärjestelmä mahdollistaa ohjelmistosovellusten ja apuohjelmien kattavan saatavuuden. Käyttöliittymässä on ohjelmoitavat pikavalinnat eri ohjelmille ja sovelluksille. Vakiovarusteena on 256MB RAM, 4 Gt sisäistä flash -muistia ja
SD / SDHC –korttipaikka sekä 806MHz PXA320 prosessori.

Suuresta näytöstä huolimatta Teslan ulkomitat ovat vain 136 mm x 200 mm x 51 mm, paino on  862g akun kanssa ja käyttöaika Li-ion akuilla on  jopa 16 tuntia.

Saatavana on kolme Topcon Tesla versiota - Standard, Geo ja Geo G3. Kaikissa Tesla versioissa on  Wi-Fi ja Bluetooth. Geo ja Geo G3–versioissa on lisäksi 3,2 megapikselin kamera ja GPS valmiudet; Geo G3 on varustettu myös 3G-GSM-modeemilla.

© Topgeo Oy
Design by Sanni