Topcon GTS-105NImage

Topcon GTS-105N –sarjan kompaktit ja koviin olosuhteisiin tehdyt takymetrit kestävät vertailun joka olosuhteissa. Erinomainen hinta-laatusuhde ja monipuolinen ohjelma tekevät GTS-105N –sarjan takymetreistä sopivia kaikenlaiseen maanmittaus- ja rakennuskäyttöön.

Etäisyyden mittaus ja kulmaluku

Topcon GTS-105N –sarjan etäisyysmittausominaisuudet ovat huippuluokkaa: jopa 2 000 m yhteen prismaan tarkkuuden ollessa +/-(2mm +2ppmxD) m.s.e. Mittausaika on hämmästyttävän lyhyt 1.2 sekuntia tarkkamittaustoiminnossa, 0.7 sekuntia karkealla mittauksella ja 0.4 sekuntia seurantamittauksessa. Tämä nopea etäisyydenmittaus nostaa mittaustehon huippuunsa.


Alphanumeerinen näppäimistö
Uusi näppäimistö helpottaa tietojen käsittelyä kentällä ja tekee mittaamisesta entistä joustavampaa.

Muistikapasiteetti
Topcon GTS-105N –sarjan takymetreissä on maksimissaan 24 000 pisteen sisäinen muisti, joten suuretkin pistemäärät ovat helposti hallittavissa. Mittaukset voidaan siirtää PC:lle TopconLink -mittaustenhallintaohjelmalla, joka on yhteensopiva 3D-WIN -mittausohjelmiston kanssa.

Akun kestävyys
Topconin uusi BT-G1 Nikkeli Metallihybridiakun ansiosta Topcon GTS-105N –sarjan koneiden mittausaika on erittäin pitkä: vähintään 9h jatkuvassa matkanmittaustoiminnossa ja jopa 45h kulmanmittaustoiminnossa.

Kompakti ja kevyt
Topcon GTS-105N –sarjan kojeet ovat kompakteja ja painavat vain 4.9 kg (runko, akku ja kahva). Pienikokoista laitetta on vaivatonta käsitellä ja kuljettaa.IP54 Säänkestävyys

Topcon GTS-105N –sarjan pölyn- ja vedenkestävyys on huippuluokkaa (IP54). Mittaaja voi työskennellä kovissakin olosuhteissa pelkäämättä kojeen vahingoittumista sää- tai muista ympäristöstä johtuvista olosuhteista.

Helppokäyttöinen
Selkeä näppäimistö ja looginen menuohjattu näyttö tekevät mittaamisesta sujuvaa ja helppoa.
© Topgeo Oy
Design by Sanni