RL-200 1S ja RL-200 2S ovat täysin uutta suunnittelua ja jatkavat Topconin menestyneitten kallistettavien tasolasereiden viitoittamalla tiellä vieläkin paremmilla ominaisuuksilla varustettuna. RL-200-sarjan tasolaserit ovat erittäin kilpailukykyisiä ja nousevat ominaisuuksillaan markkinoiden ehdottomaksi ykköseksi.

Helppokäyttöinen ja tarkka
Topconin uuden sukupolven kallistettavat tasolaserit – RL-200 sarja – asettaa uudet vaatimukset lasereitten helppokäyttöisyydelle ja tarkkuudelle. Sen ainutlaatuinen Encoder-järjestelmä takaa parhaimman mahdollisen kallistustarkkuuden.

Myös koneohjauskäyttöön
Yhteen suuntaan kallistettavassa (RL-200 1S) ja kahteen suuntaan kallistettavassa (RL-200 2S) on molemmissa maksimikallistus 25% ja työskentelyalueen halkaisija 770 metriä. Kaikki edellä mainitut ominaisuudet tekevät siitä ihanteellisen myös koneohjauskäytössä.

Selkeälukuinen graafinen näyttö
Täysin elektroniset toiminnot tekevät sen pystyttämisen helpoksi ja korkeakontrastisen näytön ansiosta kallistusprosentin asettaminen on helppoa ja nopeaa. Ladattavan akun toiminta-aika on 70% pidempi kuin aikaisemmissa malleissa ja myös alkaliparistoja voi käyttää.

Vastaanotin LS-80 ja kauko-ohjain
Molempien mallien perusvarustukseen kuuluu uusi Topconin LS-80 laservastaanotin, jossa on laserin tasauksen ja kallistuksen valvonnasta sekä alhaisesta akun varauksesta ilmoittavat hälytystoiminnot. RL-200 S2:n varustukseen kuuluu myös kauko-ohjain, jossa on kaikki samat toiminnot kuin itse laserissa: toimintotilan näyttö, kaltevuuksien asetus, akun varaustilan tarkistus jne. Kaukosäätimen toimintaetäisyys on jopa 300 metriä.
© Topgeo Oy
Design by Sanni