Myynti & Huolto

Huolto

Missä ja milloin?

Topgeon huolto sijaitsee Vantaan Varistossa osoitteessa Sarkatie 3-5. Huolto on avoinna arkisin kello 8:00-16:00, muutoin sopimuksen mukaan. 

  Lähettäjän tiedot

  Palautusosoite

  Laskutusosoite

  (jos eri kuin palautusosoite)

  Laitteen tiedot

  Huom! Jos olet lähettämässä huoltoon takymetriä tai maastomikroa, muista tallentaa tietokoneellesi tärkeät
  työt ja tiedostot. Ohjelmien käsittelyn yhteydessä joitain tietoja voidaan menettää. Jos laitteessa on tärkeitä
  tiedostoja hukassa, muista ilmoittaa niistä erikseen.

  Työtilaus / vikailmoitus

  Pyydämme täyttämään tämän kohdan huolella. Kirjaa vikailmoitukseen esim. olosuhteet ja käyttötapa, jossa
  vika esiintyy, laitteen ilmoittamat virheilmoitukset, jne.
  Kalibrointitodistukset laitemerkkiin katsomatta

  Huollamme kaikenlaisia mittauskojeita laitemerkkiin katsomatta ja annamme pyydettäessä kustannusarvion ennen varsinaisten huoltotöiden aloittamista. Lisäksi huoltomme antaa puhelimitse teknistä neuvontaa. Meiltä saa myös erilaisten laatujärjestelmien vaatimat laitteiden kalibrointitodistukset. Ja on hyvä muistaa, että huollostamme saa asiantuntevaa, hyvää palvelua myös uusia kojeita hankittaessa!

   

  Topcon merkkihuolto

  Topgeon huolto on Topconin valtuutettu merkkihuolto Suomessa. Kaikki yleisimmät, alkuperäiset Topcon-varaosat ovat valmiina huollon varastossa, jonka ansiosta huoltotyöt sujuvat nopeasti ja varmasti.

   

  Nopeat toimitusajat ja mahdollisuus laitevuokraukseen

  Huollon keskimääräinen toimitusaika vaihtelee tunnista kuukauteen työn laajuuden, varaosien saatavuuden ja huollon työtilanteen mukaan. Jotta voisimme palvella kiireisiä asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla, meiltä on myös mahdollisuus vuokrata huollettavaa laitetta vastaava malli huollon ajaksi.

   

  Lisätietoja

  Kaikissa huoltoon, laitevuokraukseen tai uusien kojeiden hankintaan liittyvissä asioissa voitte ottaa yhteyttä p. 09-534 033

  Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää