Myynti & Huolto

Topcon Positioning Group julkaisi merkittäviä päivityksiä 3D-puskukoneen koneohjausjärjestelmän lippulaivamalliinsa — 3D-MCMAX. Innovatiiviseen inertiaaliseen mittausyksikköön (IMU) perustuva järjestelmä, joka ei tarvitse terään mastoa, on nyt saatavana useampiin kokoonpanoihin ja monipuolisiin sovelluksiin.

Alun perin julkaistuna vuonna 2016, jossa oli tuki 6-suuntaisille puskukoneille, nyt Topcon esittelee alansa ensimmäisenä tuen myös 4-suuntaisille puskukoneille.

Murray Lodge, senior VP, Construction, sanoi: “Tämä on jännittävä uusi kehitysaskel, joka tarjoaa jälkiasennuksena 3D-koneohjauksen niille koneille, jota aiemmin ei ollut saatavana tämän luokan puskukoneisiin. Topcon tuo todistetun nopeutensa ja tehokkuutensa yli kymmeneen uuteen 4-suuntaiseen konemalliin useilta valmistajilta.

Päivitys sisältää myös valinnaisen kolmannen IMU: n, joka mahdollistaa kaltevuudella ohjattavien teräjärjestelmien tuen. Kolmas IMU on saatavana myös lisäyksenä, joka on suunniteltu parantamaan suorituskykyä jyrkissä rinteissä.

”Kolmannen IMU-sensorin avulla käyttäjätt hyödyntävät parannettua suorituskykyä siirtäessäsi materiaalia ympäristöissä, joissa suuret kaltevuudet lisäävät haasteita työmaalle”, Lodge sanoi..

Muita uusia ominaisuuksia ovat parannettu terän kulumisen hallinta. Lodge sanoi: ”Nyt kalibroitu kone pystyy paremmin pitämään tarkkuutensa, kun työmaalla voidaan paremmin ottaa huomioon terän kuluminen.

”Nämä parannukset, mukaan lukien uusi terän kulumisenhallinta, vahvistavat nämä puskukone-järjestelmät alan standardiksi päivittäisen tarkkuuden ja suorituskyvyn suhteen”, hän sanoi.

Belgiassa sijaitsevan urakoitsijan TRBA: n 3D-toiminnasta vastaava Daan Desmet sanoi: ”Lisäarvo on erittäin selvä. Mastoton puskukone on reagoivampi, nopeampi ja tarkempi kuin muut 3D-GPS-järjestelmät. Kone voi suunnata itsensä paljon sujuvammin ja voi myös taata erittäin tarkan viimeistelyn vaikeasti tavoitettavissa kohdissa. ”

Aiemmin asennetut järjestelmät voidaan helposti päivittää, kolmannella IMU-yksiköllä.

Lisätietoja on Topcon-sivustossa osoitteessa topconpositioning.com, aina askeleen edellä tekniikan ja asiakashyötyjen suhteen.

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää