Myynti & Huolto

Topnet Live

Topcon Position Groupin ylläpitämä Topnet Live reaaliaikainen koko maan kattava GNSS-korjausviestipalvelu on nyt reilun puolen vuoden kenttätestausjakson jälkeen saatavilla. Suomen osalta peittävyyttä on lisätty  yhdistämällä 15 tukiasemaa Ruotsista Tornionjokilaakson, Merenkurkun ja Ahvenanmaan kohdilla, jolla saadaan parempi kattavuus GNSS-korjausviestipalvelulle näillä alueilla.

Topnet Live palvelussa on erilaisia lisenssejä eri käyttötarkoitukseen ja eri käyttäjäryhmille, kuten maanmittauksen, työkoneohjaukseen ja tarkkuusmaatalouteen. Palvelussa on saatavilla Realpoint RTK korjausviestit, Skybridge RTK:n täydennys sekä Starpoint Pro paikallisista verkoista riippumaton PPP palvelu, joka toimii kaikkialla maailmassa.

Uusi tukiasemaverkko tarjoaa käyttäjille täyden konstellaatiopalvelun, jossa käytetään kaikkia neljää GNSS-satelliittijärjestelmää tarkkuuden ja luotettavuuden lisäämiseksi. Tämä sisältää Beidou- ja Galileo-järjestelmät sekä perinteiset GLONASS- ja GPS-järjestelmät ja se on täysin yhteensopiva kaikkien alan standardeja käyttävien GNSS-vastaanottimien kanssa. Palvelu tarjoaa tilaajille täydellisen joustavuuden, sillä saatavilla on vuosi-, kuukausi- ja jopa tuntipaketteja, jotka voidaan räätälöidä yrityksen ja projektien tarpeiden mukaan.

Palveluun saatavilla koekäyttölisenssejä

Nyt kannattaa käyttää tämä koekäyttö tilaisuus hyväksi ja testata sekä verrata Topnet Live palvelua nykyiseen verkkokorjauspalveluusi, koska kaikki verkkokorjauspalvelut eivät ole samanlaisia ja toimi yhtä hyvin ja luotettavasti omalla käyttöalueellasi.

Lisätietoja palvelusta kohdassa https://topgeo.fi/tuotteet/topnet-live-gnss-korjauspalvelu/

 

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää