Ohjaava 3D -kaivukonejärjestelmä automaattisilla toiminnoilla
Paranna kaivinkoneprojektien tuottavuutta, tarkkuutta ja kannattavuutta 3D -koneohjauksen työnkulkujen avulla. X-53x tarjoaa edistyneimmän ja tarkimman GNSS-paikannustekniikan yhdessä kehittyneiden antureiden, ohjaimien ja yksinkertaisen sisäisen ohjelmiston kanssa. 30% tai jopa sen yli saavutettavat parannukset tuottavuuteen ovat yleisiä – jopa kokeneille käyttäjille.

X-53x Opastava järjestelmä

X-53x Opastava -järjestelmä tarjoaa reaaliaikaisen ja dynaamisen näkymän kauhan sijainnista näytölle sekä suunnitelmanäkymän samanaikaisesti

X-53x Auto

Automaattiseen järjestelmään päivittäminen auttaa käyttäjiä hallitsemaan kaivusyvyyttä ja kauhan kulmaa automaattisesti työikkunan sisällä.
Kaikki kauhan liikkeet on seurattavissa reaaliaikaisesti ja kun kuljettaja asettaa ohjaavan toiminnon päälle, säädetään kauhan kulmaa ja kaivuusyvyyttä automaattisesti työikkunan sisällä oltaessa hydrauliikkaa ohjaten ja näin saadaan haluttu kaade ja korko automaattisesti tehdyksi. Käyttäjä voi helposti tehdä työn tuotujen suunnittelutiedostojen avulla tai luoda itse mukautetun mallin kaivinkoneen ohjaamosta käsin käyttämällä kauhaa pisteiden mittauksen avulla.

Jos haluat pitää kiinni aikatauluista ja tehdä työt johdonmukaisesti, on tässä ratkaisu siihen.

Esite

Tiedättehän, että huollamme myös kaikki tuotteet

Mäki-Tulokas Jouni

Toimitusjohtaja

Puh: 0405832122