Myynti & Huolto

Topcon Positioning Group on julkaissut uuden uraauurtavan automatisoidun 3D-modulaarisen jälkiasenteisen ratkaisunsa – automaattisen X-53x järjestelmän. Järjestelmä käyttää samoja alkuperäisen järjestelmän komponentteja ja lisää hydrauliikan automatisoidun ohjauksen.

”Automaattisen kaivuutekniikan edelläkävijöinä, TS-5: n kanssa vuonna 1996, olemme innostuneita voidessamme tuoda markkinoille uuden ainutlaatuisen jälkiasennusjärjestelmän, joka säätelee automaattisesti kaivuussyvyyttä  ja kauhan kulmaa,” sanoo Murray Lodge, senior VP, Construction.

Helppokäyttöisen sormenpäätoiminnon kanssa, on järjestelmä suunniteltu automatisoimaan syvyyden hallintaa, joten kaivaminen oikeaan tasoon tasaisissa, porrasmaisissa tai kaltevissa sovelluksissa vähentää käyttäjän väsymystä.

”Automaattisessa kaivukonejärjestelmässä riski ylikaivuusta minimoidaan, kun taas tuottavuus on maksimoitu, säästäen aikaa ja pienentää kustannuksia” sanoo Lodge. ”Olemme nähneet, kuinka paljon automatisoitu ohjaus muutti maansiirtoprosessia puskutraktorijärjestelmiemme kanssa, ja odotamme, että automaattisella kaivukonejärjestelmällä on myös valtavia etuja, jotka tuovat käyttöön samanlaisia hyötyjä.”

Automaattisessa kaivuujärjestelmässä on uusi kalibrointimenetelmä, joka käyttää takymetria, joka kommunikoi langattomasti järjestelmän kanssa, sen sijaan, että kirjattaisiin kalibrointiarvoja manuaalisesti.

”Nykyaikainen kalibrointijärjestelmä on helpompi, nopeampi ja vähemmän altis virheille – koneet kalibroidaan tarkemmin kuin perinteisillä menetelmillä, mikä johtaa projektien parempiin tuloksiin”, Lodge sanoi.

Järjestelmä on suunniteltu helposti päivitettäväksi 2D-järjestelmästä ja alkuperäisesti asennetusta 3D-järjestelmästä, uuteen täysin automaattiseen kaivukokonaisuuteen.

”Automaattinen järjestelmä täydentää kokonaisen kaivukoneiden ratkaisumme kirjon, aloitus-, 2D- ja 3D-järjestelmistä – Topcon tarjoaa erinomaisen ratkaisun tyydyttämään kaiken kysynnän. Kun urakoitsijat ovat valmiita päivittämiseen, modulaarinen laitteisto tekee siitä helpon ja kustannustehokkaan ”, Lodge sanoi.

Uusi järjestelmä julkaistaan yhdessä Topcon Haul Truck -sovelluksen uuden version kanssa, joka käyttää Android- tai iOS-alustaa, ja joka voidaan asentaa puhelimeen tai tablettiin. Se on suunniteltu tarjoamaan täydellinen pilvipohjainen, reaaliaikainen kuljetusten hallinta- ja raportointi infrastruktuuri.

”Uusi Haul Truck -sovellus on integroitu Topconin työmaanhallintajärjestelmään ja tarjoaa täydellisen kuormanseuranta- ja raportointijärjestelmän sekä reaaliaikaisen kuorma-autojen raportoinnin kuljetusten aikana. Sovellus kytkeytyy mukavasti uuden X-53x- kaivukoneautomaation kanssa turvallisemman ja integroidumman kaivuu- ja lastausekosysteemin kannalta ”, Lodge sanoi.

Lisätietoja on Topcon-sivustossa osoitteessa topconpositioning.com, aina askeleen edellä tekniikan ja asiakashyötyjen suhteen.

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää